De Clubstructuur van ARV-Sculling

De trainers van de roeiclub ARV-Sculling zetten zich ten volste in voor de club en haar leden. Zij zijn de drijvende kracht achter de prestaties van onze roeiers en zorgen ervoor dat iedereen zich optimaal kan ontwikkelen.

De trainers van ARV-Sculling hebben een grote passie voor roeien en delen deze graag met onze leden. Zij geven professioneel en enthousiast les, waardoor de roeiers zich snel kunnen verbeteren. De trainers zijn altijd bereid om hun kennis en ervaring te delen en hebben altijd een luisterend oor voor de roeiers.

Daarnaast zetten de trainers zich ook in voor de organisatie van wedstrijden en trainingen. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat de roeiers zich kunnen focussen op hun prestaties.

De trainers zijn ook zeer betrokken bij de club en haar leden. Zij zijn altijd bereid om extra tijd te investeren in de roeiers, of het nu gaat om specifieke trainingen of mentale begeleiding.

Kortom, de trainers van de roeiclub ARV-Sculling zetten zich ten volle in voor de club en haar leden. Dankzij hun inzet, passie en professionele benadering kunnen de roeiers zich optimaal ontwikkelen en presteren. Wij zijn erg dankbaar voor hun inzet en passie voor roeien

De Trainers

Jeugdtrainer
Rolf Cliernick 
Jeugdtrainer 
Jelle Vercammen  
Jeugdtrainer
Luc Somers
Jeugdtrainer
Philippe De Waele
Initiator
Chris Wangen

Het Bestuur

Voorzitter
Leo De Ryck 
Vicevoorzitter
Marc Sorber
Penningmeester
Lea Cappoen
Bestuurslid
Christel Hiel
Bestuurslid
Frank Heirstraeten 

Aanspreekpersoon Integriteit (API)

Aanspreekpersoon Integriteit (API):

Leen Blondelle

leenblondelle@hotmail.com

0497 80 90 62