Recreatief Roeien bij ARV Sculling

Ben je op zoek naar een ontspannende manier om te bewegen en tegelijkertijd te genieten van de prachtige natuur? Dan is recreatief roeien bij ARV-Sculling op het mooie domein van Hazewinkel een perfecte keuze voor jou.

Onze club biedt een unieke roei-ervaring voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Onze ervaren trainers zullen je de fijne kneepjes van het roeien leren en je begeleiden tijdens je eerste roeitocht. Of je nu alleen wilt roeien of met een groep, wij hebben voor iedereen een geschikte boot.

Het domein van Hazewinkel is een prachtige plek om te roeien. Met zijn olympische roeibaan van 2km gelegen binnen de natuur biedt het de perfecte setting voor een ontspannende roei-ervaring. Tijdens je roeitocht zul je de rust en stilte van het water waarderen en het geeft je de kans om even helemaal weg te zijn van de dagelijkse drukte.

Voor deze categorie worden op de mooiste Belgische en Europese riviertjes en kanalen schitterende roeitochten georganiseerd, waar je aan kunt deelnemen. Van gezellige tochten tot wedstrijden, bij ons is er voor iedereen wat wils. Dit maakt recreatief roeien bij ARV-Sculling niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een sociaal gebeuren.

Als je op zoek bent naar een unieke manier om te bewegen en te ontspannen, dan nodigen wij je van harte uit om te komen roeien bij ARV-Sculling op het prachtige domein van Hazewinkel. Wij garanderen dat je een onvergetelijke ervaring zult hebben en dat je er snel aan verslaafd zult raken.

Initiatie

Kan je na het lezen van deze tekst al niet meer wachten om te proeven van het roeien? Neem dan deel aan de initiatielessen op onze club op zondag om 9u30. Deze lessenreeksen bestaan uit 4 lessen waarin je kan kennismaken met het roeien. Let op, er zijn slechts een aantal instapdata per jaar. Hou zeker de aankondigingen in het oog op onze startpagina voor info over onze lessenreeksen, of stuur een mailtje voor meer info naar info@arvsculling-hazewinkel.be of bel naar 0475 59 30 83 .


Meer informatie voor nieuwe leden vind je ook onder 'leren roeien'.

Trainingsuren

Jeugdroeiers

Woensdag: 14u30

Zaterdag: 9u30

Zondag: 9u30

Recreatieroeiers

Zondag: 9u30