Leer de Basics van het Roeien bij ARV Sculling

Heb je ook zin om lid te worden van onze roeiclub en kennis te maken met de roeisport? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij verwelkomen altijd graag nieuwe geïnteresseerden in onze club! Wie graag eens wil komen roeien, stuurt ons best een mailtje of belt ons op voor wat meer info. Je kan dan afspreken om eens langs te komen op zondagochtend 9u30 om de sfeer op te snuiven en alvast kennis te maken met de roeisport. Heb je echter geen twijfels en wil je meteen ook aan de slag, dan kan je je inschrijven voor onze initiatielessen! Nieuwe roeiers kunnen in een reeks van 4 lessen kennismaken met onze fantastische roeisport. Hiervoor betaal je 40€ en dien je op voorhand in te schrijven. Stuur hiervoor een mailtje naar christelhiel@hotmail.com. De lessenreeksen starten slechts een aantal keer per jaar dus hou zeker de aankondigingen in het oog op onze facebookpagina. Wens je ook gewoon graag wat meer info, kan je ons ook altijd mailen op bovenvermeld mailadres of via info@arvsculling-hazewinkel.be.

Ook ervaren roeiers zijn uiteraard welkom in ons club. Neem contact met ons op en we verwelkomen je graag!

Voor wie?

Roeien is een sport voor alle sportieve jongens en meisjes vanaf 12 jaar. Een vereiste is wel dat je kan zwemmen en dat je medisch geschikt verklaard bent door een dokter.

Wat heb je nodig?

Wie wil roeien, heeft niet veel materiaal nodig. Het dure roeimateriaal wordt immers ter beschikking gesteld door de club. We verwachten wel dat iedereen die komt roeien respectvol omgaat met dit kostbare materiaal.
Je hebt uiteraard wel sportkledij nodig. Breng dus steeds sportschoenen, een sportbroek, t-shirt en warme kledij in de winter mee. Voorzie best aansluitende sportkledij om te roeien.

Lidgelden

Gelieve het lidgeld over te schrijven naar het volgende rekeningnummer: BE30 3200 6945 5811

Initiatie

€40

Stuurman/vrouw

€25

Student

€125

Recreant

€200

Senior

€200

Master

€200

Effectief lid*

* Effectieve leden zijn personen die een speciale erkenning kregen door de raad van bestuur omwille van extra inzet voor de club. 

€250

Familie

€400

Ere-lid: Vanaf

€250

Sympathisant: Vanaf

€25

Liggeld privé

€150