Roeikampje voor Kinderen (Leeftijd 10-16 jaar) - Leer Roeien en Beleef Avontuurlijke Dagen!

Welkom bij ons jaarlijkse Roeikampje speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 10 en 16 jaar! Dit geweldige zomerkamp biedt een onvergetelijke ervaring waarin jouw kinderen kennismaken met de opwindende wereld van roeien en zich laten meevoeren door avontuurlijke dagen vol plezier en vriendschap.

Een Onvergetelijk Avontuur

Ons Roeikampje is een unieke kans voor kinderen om te leren roeien op het prachtige water van Hazewinkel. Onder begeleiding van onze ervaren en enthousiaste roeicoaches ontdekken de deelnemers de basisvaardigheden van deze fascinerende sport. Elke dag beleven ze nieuwe en spannende avonturen die hun liefde voor roeien versterken.

Meer dan Alleen Roeien

We geloven dat een kamp voor kinderen veel meer moet bieden dan alleen sportieve training. Daarom hebben we naast het roeien een boeiend programma samengesteld met avontuurlijke spelletjes en activiteiten. Van teambuildingsspellen tot creatieve uitdagingen, jouw kinderen zullen zich geen moment vervelen en nieuwe vriendschappen sluiten die een leven lang meegaan.

Praktische Informatie

Het Roeikampje vindt plaats tijdens de zomervakantie, en onze data variëren elk jaar. Voor de exacte data en andere praktische informatie, kun je terecht op de website van stad Willebroek. Het kamp begint dagelijks om 9:00 uur en eindigt om 16:00 uur.

De kosten voor deelname aan het Roeikampje bedragen slechts €75,-, inclusief roeitraining, activiteiten en alle benodigde materialen. Jouw kinderen dienen een eigen lunchpakket mee te nemen om energie op te doen voor een dag vol plezier.

Wat mee te nemen:

  • Lunchpakket en snacks om energie op te laden.
  • Flesjes water om gehydrateerd te blijven.
  • Comfortabele kleding die geschikt is voor zowel binnen- als buitensporten.
  • Sportschoenen.
  • Regenkleding voor onverwachte buien.
  • Een hoed, pet of zonnebril voor bescherming tegen de zon.
  • Zonnebrandcrème om zichzelf te beschermen tijdens buitenactiviteiten.

Een Geweldige Start voor Jonge Roeiers

Ons Roeikampje is een geweldige gelegenheid voor kinderen om kennis te maken met de roeisport en hun interesse te laten groeien. Onze professionele begeleiding zorgt voor een veilige en leuke leeromgeving, waarbij individuele aandacht en persoonlijke groei centraal staan.

Hoe Schrijf Je In?

Inschrijven voor ons Roeikampje is eenvoudig! Volg de onderstaand rode knop of ga naar de website van stad Willebroek en navigeer naar de inschrijvingspagina voor het kamp. Hier vind je ook alle nodige informatie en kun je jouw kind direct aanmelden voor dit avontuurlijke zomerkamp.

Wacht niet langer, want de plaatsen zijn beperkt! Geef jouw kind een zomer om nooit te vergeten bij ons Roeikampje voor Kinderen!

Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via Info@arvsculling-hazewinkel.be.