Word een Wedstrijdroeier bij ARV Sculling

Roeien op Nationaal Niveau: De Weg naar Succes

Als je op zoek bent naar meer uitdaging in je leven en voldoende tijd hebt om minstens vier keer per week te trainen, dan ben je op de juiste plek. Bij ARV Sculling Hazewinkel bieden we je de kans om samen met je ploeggenoten deel te nemen aan opwindende wedstrijden in clubverband, en we voorzien in tal van voordelen om je te ondersteunen op je roeireis.

Een van de voordelen van onze roeiclub is het hoogwaardige materiaal dat we ter beschikking stellen. We begrijpen dat goed materiaal essentieel is om het beste uit jezelf te halen, en daarom stellen we de beste roeimaterialen beschikbaar voor onze leden.

Daarnaast hebben we ervaren roeicoaches die klaarstaan om je te begeleiden en te coachen. Ze zullen je helpen bij het verfijnen van je techniek en je aanmoedigen om je volledige potentieel te bereiken.

Maar onze club biedt meer dan alleen training en materiaal. Bij ARV Sculling Hazewinkel word je deel van een hechte en ondersteunende gemeenschap. Hier ontwikkel je niet alleen je roeivaardigheden, maar bouw je ook waardevolle vriendschappen op die een leven lang meegaan.

We moedigen roeiers van alle niveaus en leeftijden aan om deel te nemen aan wedstrijden. Zowel in België als Europa zijn er verschillende regatta's waar je je vaardigheden kunt laten zien en jezelf kunt uitdagen.

Het Belgische roeiseizoen begint elk jaar in februari met enkele lange afstandswedstrijden. Het seizoen eindigt in september met het hoogtepunt: het Belgische Kampioenschap lange boottypes. Dit is jouw kans om te schitteren en te laten zien wat je hebt geleerd tijdens je trainingen

.

De Wereld Veroveren met Internationaal Roeien

Voor degenen die verder willen gaan dan wedstrijden op Belgisch clubniveau, ligt de ultieme uitdaging te wachten. Als je bereid bent om tot het uiterste te trainen en jezelf te meten met de besten ter wereld, dan is er een opwindende mogelijkheid binnen handbereik. Wanneer je roeit op een hoger niveau en voldoet aan specifieke selectiecriteria, kun je worden geselecteerd voor het nationale roeiteam van België.

Bij het nationale roeiteam volg je een volledig uitgestippeld trainingsprogramma dat je voorbereidt om te roeien op het hoogste niveau. Natuurlijk kost dit je bloed, zweet en tranen, maar de zoete smaak van overwinning maakt het des te mooier.

De zelfdiscipline, regelmaat en het concentratievermogen die je opbouwt met het wedstrijdroeien, zijn kwaliteiten die je ook buiten het roeien een onschatbare kracht bezorgen. Ze helpen je niet alleen in de sport, maar ook in andere aspecten van het leven, en ze vormen de basis voor persoonlijke groei en succes.

Dus, als je de ambitie hebt om de top te bereiken in de roeiwereld en bereid bent om toewijding en inzet te tonen, dan kan het nationale roeiteam van België jouw weg naar succes zijn. Het is een kans om je grenzen te verleggen en de wereld van het roeien op het hoogste niveau te ervaren.

Trainingsuren

Dinsdag: 18u30

Woensdag: 18u30

Donderdag: 18u30

Vrijdag: 18u30

Zaterdag: 8u30

Zondag: 9u30