Proost op Roeisucces! Ontdek Onze Exclusieve Bierverkoopactie voor Onze Nieuwe Filippi Carbon Backwing 4x

29-10-2023

Als roeivereniging zijn we verheugd om onze nieuwste bierverkoopactie aan te kondigen, en we willen graag dat je meedoet aan dit smakelijke avontuur. We hebben onlangs onze gloednieuwe Filippi Carbon Backwing 4x boot verwelkomd, en om deze mijlpaal te vieren en onze roeiers de best mogelijke uitrusting te bieden, hebben we iets speciaals voor jou in petto.

Een Smaakvolle Samenwerking met Het Anker Brewery

Onze club heeft de handen ineengeslagen met Het Anker Brewery, een van België's meest geprezen brouwerijen, om je een exclusief en gepersonaliseerd bierkistje aan te bieden. In dit prachtige houten kistje met ons clublogo vind je niet één, maar twee 75cl flessen bier van Gouden Carolus.

Gouden Carolus Trippel: Een Hemels Genot

De eerste fles is Gouden Carolus Trippel, een bier dat bekend staat om zijn volle, rijke smaak en hoge alcoholgehalte. Dit gouden brouwsel wordt gekenmerkt door zijn fruitige aroma's en lichte kruidigheid, en het is de perfecte metgezel voor een feestelijke avond na een dag op het water.

Gouden Carolus Classic: Een Donker Meesterwerk

In hetzelfde kistje vind je ook een fles Gouden Carolus Classic, een donker speciaal bier met een diepe smaak die doet denken aan geroosterde mout, karamel en een vleugje chocolade. Dit bier is een eerbetoon aan België's lange brouwtraditie en zal je zeker verrassen met zijn complexiteit.

Waarom Je Mee Moet Doen

De opbrengst van deze bierverkoopactie zal rechtstreeks worden geïnvesteerd in onze nieuwe Filippi Carbon Backwing 4x boot, waardoor onze roeiers de kans krijgen om nog betere prestaties neer te zetten en hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Het is een geweldige manier om betrokken te raken en te helpen bij de groei van onze roeiclub.

Hoe Bestel Je Jouw Exemplaar

Wil je een van deze exclusieve bierkistjes bemachtigen en ons steunen? Bestel snel, want de voorraad is beperkt. Een bierkistje kost slechts 20 euro en biedt je niet alleen heerlijke Gouden Carolus-bieren, maar ook de kans om onze club te ondersteunen. Klik op de onderstaande knop om je bestelling te plaatsen.

Dus, proost op ons roeisucces en op een smaakvolle ervaring met Gouden Carolus. Samen kunnen we bouwen aan een geweldige toekomst voor onze roeiclub. We kijken ernaar uit om met jou te toasten!