Onze Nieuwe Sponsor: Koen Wouters LANDMETERS en de Nieuwe Tent voor Roeivereniging ARV Hazewinkel

30-06-2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze roeivereniging ARV Hazewinkel een nieuwe sponsor heeft: Koen Wouters LANDMETERS. Dankzij hun genereuze bijdrage hebben we nu een prachtige nieuwe tent die we kunnen gebruiken tijdens wedstrijden. Dit is een fantastische toevoeging aan onze clubinfrastructuur en we zijn Koen Wouters LANDMETERS enorm dankbaar voor hun steun.

De Tent: Een Welkom Gespreksonderwerp

De nieuwe tent, zoals te zien op de bijgevoegde foto's, draagt prominent de naam van onze sponsor en straalt professionaliteit en klasse uit. Met het logo van Koen Wouters LANDMETERS en onze roeivereniging ARV Hazewinkel, is de tent niet alleen functioneel maar ook een uitstekende manier om onze samenwerking met trots te tonen.

Functionaliteit en Comfort

De tent biedt een comfortabele en beschutte plek voor onze roeiers om zich voor te bereiden op hun races, uit te rusten tussen de wedstrijden door, en samen te komen voor teamoverleggen. Tijdens wedstrijden kunnen weersomstandigheden behoorlijk wisselvallig zijn, en een betrouwbare schuilplaats zoals deze tent kan het verschil maken tussen een goede en een geweldige wedstrijddag.

Over Koen Wouters LANDMETERS

Koen Wouters LANDMETERS is een gerenommeerd landmeetkundig bedrijf dat een breed scala aan diensten aanbiedt, waaronder opmetingen, 3D-scanning, schattingen, verkavelingen, dronemetingen, muurmetingen, plaatsbeschrijvingen, stedenbouwkundig advies, en wegen- en rioleringsontwerpen. Hun expertise en toewijding aan precisie en kwaliteit maken hen een ideale partner voor onze roeivereniging.

De Betekenis van Sponsoring

Sponsoring speelt een cruciale rol in het succes van sportverenigingen. Het stelt ons in staat om te investeren in betere faciliteiten, uitrusting, en training voor onze leden. De steun van Koen Wouters LANDMETERS helpt ons niet alleen om praktisch te voorzien in onze behoeften, maar geeft ons ook een morele boost. Het is geweldig om te weten dat er bedrijven zijn die geloven in onze missie en bereid zijn om ons te ondersteunen.

Vooruitkijken naar Toekomstige Wedstrijden

Met de nieuwe tent zijn we beter voorbereid dan ooit om deel te nemen aan komende wedstrijden. We kunnen niet wachten om deze fantastische toevoeging in gebruik te nemen en onze prestaties naar een hoger niveau te tillen. Onze roeiers kunnen nu rekenen op een comfortabele en functionele ruimte die hen helpt om zich te concentreren en optimaal te presteren.

Bedankt, Koen Wouters LANDMETERS

Tot slot willen we onze oprechte dank uitspreken aan Koen Wouters LANDMETERS. Hun steun is van onschatbare waarde voor onze vereniging en we kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking. Samen met sponsors zoals hen kunnen we blijven groeien en excelleren in de roeisport.

Dus, als je ooit landmeetkundige diensten nodig hebt, weet je wie je moet bellen. Koen Wouters LANDMETERS is niet alleen een expert in hun vakgebied, maar ook een geweldige supporter van lokale sportverenigingen zoals de onze.