Start nieuwe roei-initiatiereeks

20-01-2024

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, een manier om actief te zijn in de buitenlucht en tegelijkertijd te genieten van de rustgevende kracht van het water? Zoek niet verder! ARV Sculling nodigt je uit om deel te nemen aan onze boeiende roei-initiatie, een kans om de fascinerende wereld van het roeien te ontdekken.

Waarom Roeien?

Roeien is niet zomaar een sport; het is een totaalervaring die lichaam en geest in harmonie brengt. Het geeft je de mogelijkheid om de kracht van het water te voelen terwijl je werkt aan je fysieke conditie. Onze initiatiecursus is ontworpen voor zowel beginners als degenen die al een beetje ervaring hebben. Door deel te nemen, krijg je de kans om te leren roeien onder begeleiding van ervaren trainers.

Praktische Informatie:

Voor slechts 40 euro bieden onze gediplomeerde trainers je vier onvergetelijke zondagochtenden vol roeiplezier. Je kunt kiezen uit twee lesreeksen:

  • Reeks 1: 3, 10, 17 & 24 maart
  • Reeks 2: 5, 12, 26 mei & 2 juni

Elke les begint om 9u30 en eindigt om 11u30, waardoor je nog voldoende tijd hebt voor de rest van je dag. Bovendien voorzien we alle benodigde roeimaterialen, dus je hoeft alleen maar comfortabele sportkleding aan te trekken.

Waar en Wanneer?

We verwelkomen je op de aangegeven zondagen om 9u30 bij de botenloods onder de bistro "The Boathouse" (Beenhouwerstraat 24, Heindonk). Hier zullen onze enthousiaste trainers je opwachten om je de beginselen van het roeien bij te brengen.

Wat Na de Initiatiecursus?

Heb je na deze lessen de roeikriebels te pakken? Fantastisch! Bij ARV Sculling bieden we je de mogelijkheid om lid te worden van onze club en deel uit te maken van een gemeenschap van gepassioneerde roeiers. Samen kunnen we de wateren verkennen en nieuwe vrienden maken.

Inschrijven:

Wil je meer informatie of ben je klaar om je in te schrijven? Aarzel niet en neem contact met ons op via volgende knop of christelhiel@hotmail.com. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je op weg te helpen naar een nieuwe en opwindende roei-ervaring!

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de kracht van het water en laat je meevoeren door de opwindende wereld van het roeien bij ARV Sculling!